Meny Stäng

OECD slår hål på rasistisk myt

Print Friendly, PDF & Email

image

Ser man på, vad ska nu Jimmie med stormtruppen hitta på som bortförklarar resultatet av OECD-undersökningen i 27 länder? Att invandrare kostar och tar pengar från pensionärerna har de ju länge hävdat. Men nu får de hitta på något annat sätt att driva sin rasistiska tes att enfald är bättre än mångfald.

4 kommentarer

  1. Cheap Jordans Paypal Accept

    Everyone understands that simply erasing the shoe industry is tantamount to destroying the entire city. Transformation will still be a long process, how much the economy will be affected, and how to arrange the huge productivity, it is not an hour. Except for a shoe, the hundreds of thousands of migrant workers here have almost nothing to do.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *