Meny Stäng

Iransk diktatur i Sverige? Nej tack!

Print Friendly, PDF & Email

I den högerextrema Fria Tider har man den 10 maj gett utrymme åt en demonstration mot böneutrop som ska ha skett utanför Fittja moské för ett par fredagar sen.
Iranska extremister stod utanför och hojtade i högtalare och krävde att religionsfrihet ska innebära frihet från religion.
Ett plakat som visades var ”jag är ateist varför måste jag höra böneutrop?” — Ja det kan man fråga sig. Om plakatmannen skaffade ett jobb i stället för att stå och hänga utanför Fittja moské (som ligger lite avsides och som kräver en viss ansträngning att ta sig till) så slapp han definitivt höra det enda utropet som sker utomhus i hela Sverige. Volymen på azan på fredagen är ju inte speciellt hög, ingen blir enligt seriösa rapportörer störd av det.

Karim Shahmohammadi som uttalade sig i Fria Tider är känd sen gammalt som iransk vänsterextremist, bl.a. i Barnen Först som jobbat länge mot islam och mot muslimska föräldrars rättighet att ge sina barn en muslimsk uppväxt och uppfostran. Jag minns propagandamötet på Folkets hus som spårade ur och hans kommunistvänner började slå på muslimska kvinnor i publiken och polis fick tillkallas. Minns också att mina iranska vänner var rädda för dessa människor och berättade att de förföljt dem i bilar och misshandlat sina meningsmotståndare. Vidare minns jag en annan demonstration där de iranska vänsterextremisterna kom som en pöbel utanför ett äldreboende därför att en muslimsk förening hyrt samlingssalen i samma hus för ett evenemang. De skrämde nästan livet ur 80-90 åringarna med sitt vrålande. Lustigt att detta patrask går i ohelig allians med svenska högerextremister… gemensam nytta går visst före ideologi i alla lägen.

Karim Shahmohammadi uttalade sig om att folk inte fattar hur hemsk politisk islam är. Måhända har han rätt, men han själv har ju noll koll på kartan över politisk islam i Sverige om han inte ens vet att adressen till de mest aktiva inte är Fittja Moské utan hos folket på Kapellgränd där Islamiska förbundet huserar. Det är ju IFIS som under många år jobbat med att påverka  svensk politik, men Shahmohammadi med anhang har tydligen inte ens den bilden klart för sig.
Därmed inte sagt att de borde åka dit istället. Jag tycker de kunde skaffa sig ett jobb i stället för att trakassera muslimer.

Vad är det för fel på folk som enligt egen uppgift flytt från förtryck men själva förtrycker och trakasserar oliktänkande och oskyldiga?
PS: nej vi länkar inte till extrempropaganda som Fria Tider eller Barnen Först, så de sidorna får den intresserade leta upp själv.

5 kommentarer

  1. real jordans

    ”http://blog.lekevin.com/computer/database/maximum-stored-procedure-function-trigger-or-view-nesting-level-exceeded-limit-32-error/”|”–”|”4.1″|”Maximum stored procedure, function, trigger, or view nesting level exceeded (limit 32) error – Le Kevin”|”–”|”–”|”–”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *